На ТОТ Херсонщини окупанти готуються залучити військових до псевдовиборів «президента рф»

Окупанти, які дислокуються наразі на тимчасово окупованих територіях й не залучені в бойових діях будуть залучені на “виборах президента рф”. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Псевдовибори путіна на окупованих територіях

Головною задачею кремля наразі є намагання “легалізувати” своє правління та політику нацизму. Для цього у рф грають у “виборчий процес” який продемонструвати понад 80% підтримки росіянами свого вождя владіміра путіна.

«Проте на тимчасово окупованих територіях місцеві проігнорували “референдум” у 2022 році, та “вибори” гауляйтерів у 2023 році. Відтак особливу увагу імітації явки кремль приділяє саме ТОТ», — зазначили в ЦНС.

Азовське море в Херсонській області України

Як пише Центр національного спротиву, всі військові, які не залучаються до бойових дій, але перебувають на тимчасово окупованій території, мають подати заяву на голосування у березні аби наростити відвідуваність “виборчих дільниць”.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про погрози кремля гауляйтерам тимчасово окупованих територій України зменшити фінансування та звільненнями через низьку явку на псевдовиборах президента рф. Через це ворог готується до завезення бюджетників на так звані «виборчі дільниці», та організацію «каруселей».