В Херсоні на ринку покусали представника ТЦК

У Херсоні на ринку представники ТЦК та поліція намагалися затримати молодика, але їх закидали помідорами і вкусили.

В Херсоні на місцевому ринку покусали представника ТЦК

Херсонський обласний ТЦК та СП поки не прокоментував інцидент. А у поліції поскаржилися на матір хлопця, яка нібито покусала їхнього працівника.

Майже щодня в Україні виникають скандали, пов’язані з ТЦК. Наприклад, сьогодні на херсонському ринку чоловіки у військовій формі, ймовірно, співробітники ТЦК та поліцейський, намагалися затримати одного чоловіка, але інші присутні, переважно жінки та пенсіонери, активно перешкоджали цьому.

В Херсоні на ринку покусали патруль ТЦК

На відео видно, як продавці та покупці ринку — здебільшого жінки та літні люди — намагаються відбитися від молодика, якого спробували затримати. У конфлікті були використані помідори та пластикові пляшки.

У херсонській поліції повідомили, що на ринку в Корабельному районі міста Херсона офіцери поліції разом з представниками ТЦК проводили операцію з фіксації адміністративних порушень. Один з чоловіків відмовився пред’являти документи, які б ідентифікували його особу, і почав поводитися агресивно.

До речі — У київському метро нетверезий чоловік з Херсона напав з ножем на пасажира

«У цей момент, коли жінка завадила поліцейським перевірити документи її 23-річного сина, вона вкусила одного з поліцейських за руку. Це дало можливість чоловіку втекти», – повідомляється у звіті.

В Херсоні був покусан представник ТЦК під час перевірки документів на місцевому ринку

Порушницею виявилася 60-річна місцева жителька. У поліції зазначили, що хлопець не підлягає мобілізації через вік, але тепер його мати зіткнеться з кримінальною відповідальністю за напад на поліцейського.

У місцевому пабліку «Херсон: війна без фейків» вказали, що навіть у такому інциденті можна знайти позитив.

«Люди сприймають поліцейських і ТЦКашников як ‘своїх’, тобто не дуже бояться їх і чинять опір.

За весь час окупації я не бачив натовпу, який би визволяв людину під час її викрадення росіянами. Хоча відео та ситуації з викраденнями людей у публічних місцях були численні.

Висновок? Жителі Херсона розуміли, що окупанти непередбачувані і небезпечні. Наші правоохоронці – знайомі та зрозумілі особи, з якими можна вступити у конфлікт навіть пластиковими пляшками. Пережита окупація додала людям відваги та рішучості», – йдеться у повідомленні.